A+ R A-

Edukacija “Projektni menadžment – pisanje i razvoj projektnog prijedloga

Fondacija tuzlanske zajednice i Grad Gradačac potpisali su  sporazume o saradnji u realizaciji projekata " Jačanje civilnog društva i  demokratske kulture u TK " i  "Naša zajednica je naša odgovornost" koji će se implementirati u periodu  od 2022-2025. godine.

Prva  značajna aktivnosti  kao uvod u saradnju  je edukacija “Projektni menadžment – pisanje i razvoj projektnog prijedloga”, namjenjena    civilnom društvu, kao i predstavnicima javnih ustanova koji  žele unaprijediti svoje znanje i vještine.

Ova edukacija će direktno doprinijeti kvalitetu izrade projektnih prijedloga  organizacija civilnog društva  koje će one  moći da podnose na javne pozive  Fondacije tuzlanske zajednice.

Trening će trajati 3 dana i realizovati se u periodu od 25. do 27. januara 2023. godine u terminu od 09:00h do 16:00h u prostorijama Nahla centra (Tuzla), a rok za prijavu na trening je 18. januar.

 

Link za prijavu:

Poziv za prijave na trening "Projektni menadžment - pisanje i razvoj projektnog prijedloga" - FONDACIJA TUZLANSKE ZAJEDNICE (fondacijatz.org)