A+ R A-

Javna rasprava na temu - Odluka o vodosnabdijevanju na području općine Gradačac

Općinski načelnik općine Gradačac obavještava stanovništvo općine Gradačac, kao i pravne i druge subjekte da će se u period od 03. do 19. maja 2017. godine održati javna rasprava na temu “Odluka o vodosnabdijevanju na području općine Gradačac”.

Javna rasprava za cilj ima prikupljanje prijedloga, sugestija i mišljenja građana, pravnih i drugih zainteresiranih subjekata kako bi se izradila što kvalitetnija Odluka o vodosnabdijevanju na području naše općine.

Svoje prijedloge i sugestije na tekst nacrta Odluke možete dostaviti lično na šalter broj 6 ili na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili preporučenom pošiljkom na adresu Općine Gradačac, ulica H.K.Gradaščevića 62.

Nacrt Odluke o vodosnabdijevanju na području općine Gradačac može se dobiti i pregledati u Šalter-sali Općine Gradačac ili na veb stranici Općine Gradačac www.gradacac.ba

Pozivamo građane, udruženja građana, mjesne zajednice, privredne i druge subjekte da svojim učešćem doprinesu što kvalitetnijoj izradi prijedloga Odluke o vodosnabdijevanju kao dokumenta kojim će se poboljšati kvalitet života na području općine Gradačac.

 

Nacrt Odluke o vodosnabdijevanju na području općine Gradačac