A+ R A-

JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE U IMPAKT INKUBATORU POSLOVNIH IDEJA GRAD GRADAČAC

Investicijska fondacija IMPAKT je u protekle četiri godine u saradnji sa 59 lokalnih zajednica i javnih službi za zapošljavanje u BiH realizirala IMPAKT inkubator poslovnih ideja, u kojem je podržano osnivanje i unapređenje preko 350 novih poslovnih poduhvata širom Bosne i Hercegovine. Investicijska fondacija IMPAKT nastavlja realizaciju aktivnosti koje se odnose na podršku razvoju poduzetništva i očuvanju radnih mjesta poduzetnika i malih preduzeća, a u saradnji sa lokalnim zajednicama, kantonima i službama za zapošljavanje u Bosni i Hercegovini. Više informacija o inkubatoru poslovnih ideja dostupno je na www.impakt.ba.

U sklopu zajedničke saradnje između Ministarstva privrede Tuzlanskog kantona, Investicijske fondacije Impakt  i Grada Gradačac u 2024. godini realizirati će se program Impakt  inkubator poslovnih ideja koji će, između ostalog, obuhvatiti program poduzetničke obuke, te finansijsku, stručnu i mentorsku podršku za najbolje ocjenjene poslovne ideje na području Gradačca, u skladu sa raspoloživim finansijskim sredstvima za podršku poduzetnicima.

Predmetni Javni poziv raspisuje se u svrhu prijava za učešće u programu razvoja poduzetništva Impakt  inkubatora poslovnih ideja za 2024. godinu.

Više informacija moguće je dobiti u Službi za privredu Grada Gradačac, na telefon 035/369-777 ili na broj telefona: 033/207-812 kao i e-mail-a Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. .

U svrhu adekvatnog informisanja o programu, Investicijska fondacija Impakt i Grad Gradačac organizirati će prezentaciju programa IMPAKT inkubator poslovnih ideja koja će se održati 19.1.2024. godine u 10.00 h u sali Skenderije u Gradačcu, te pozivamo sve zainteresovane  da prisustvuju prezentaciji.

DOWNLOAD

Tekst javnog poziva za ucešće u IMPAKT inkubatoru poslovnih ideja

Prijavni formular za Javni poziv za ucesce u IMPAKT inkubatoru poslovnih ideja Grad Gradačac