A+ R A-

Održana javna rasprava o Nacrtu budžeta općine Gradačac za 2015-u godinu

Dana 20.11.2014.god. u sali za sjednice  Gradačačkog sajma doo, održana je Javna rasprava o Nacrtu budžeta općine Gradačac za 2015.god. Prisutnom skupu obratili su se predstavnici lokalne izvršne vlasti,  uz zajedničku konstataciju o važnosti i neophodnosti kreiranja i usvajanja općinskog budžeta za narednu godinu do 31.12.2014.god., kako bi došlo do blagovremene realizacije istog. Navedeno je naročito značajno, kada je riječ o kapitalnim projektima na području lokalne zajednice. Svoje učešće na ovoj javnoj raspravi uzeli su brojni  zainteresovani građani, predstavnici mjesnih zajednica, javnih ustanova, javnih i privatnih preduzeća, sportskih, kulturnih i drugih udruženja sa konkretnim prijedlozima, koji su vezani kako za implementaciju određenih kapitalnih projekata, tako i za implementaciju projekata NVO sektora.

Prijedlozi, sugestije i mišljenja dati u toku javne rasprave poslužit će predlagaču za izradu Prijedloga budžeta općine Gradačac za 2015.god.

Prijedlozi, primjedbe, mišljenja i sugestije na Nacrt budžeta općine Gradačac za 2015.godinu mogu se dostaviti u pismenoj formi  Službi za privredu, budžet i finansije, najkasnije do 28.11.2014.godine, na slijedeći način:

- poštom ili lično na adresu :Općina Gradačac,  H.K. Gradaščevića 54, sa naznakom «ZA NACRT BUDŽETA»  ili

- putem e-mail adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. .