A+ R A-

Obavještenje u vezi Nacrta programa rada Gradskog vijeća za 2021. godinu

Obavještenje u vezi Nacrta programa rada Gradskog vijeća za 2021. godinu

Na 9. sjednici Gradskog vijeća Grada Gradačac, održanoj 29.10.2020. godine, prihvaćen je Nacrt programa rada Gradskog vijeća za 2021. godinu i isti je Zaključkom Gradskog vijeća upućen na javnu raspravu.

Kolegij Gradskog vijeća, obzirom da  je  neophodno usvojiti Program rada Gradskog vijeća za 2021. godinu i da je prethodni saziv Gradskog vijeća usvojio Nacrt, zaključio je da se subjektima javne rasprave, produži rok za dostavljanje eventualnih prijedloga, inicijativa i sugestija po Nacrtu kako bi se mogli uzeti u obzir prilikom razmatranja Prijedloga programa rada Gradskog vijeća za 2021. godinu. 

Subjekti javne rasprave su: Gradsko vijeće, klubovi vijećnika i radna tijela Gradskog vijeća, Gradonačelnik, službe za upravu i druge službe i tijela i mjesne zajednice Grada Gradačac, udruženja građana, privredni subjekti te građani Grada Gradačac.

Imajući u vidu utvrđene nadležnosti Grada i Gradskog vijeća, pozivamo vas da  dostavite  prijedloge, inicijative  i sugestije po pitanjima koje bi uvrstili u Program rada Gradskog vijeća u 2021. godini, koja su iz djelokruga rada i nadležnosti Gradskog vijeća. Prijedloge je neophodno kratko obrazložiti i za svako kandidovano pitanje ili temu predložiti obrađivača i vremenski period u kojem bi se predložene teme uvrstile u dnevni red zasijedanja Gradskog vijeća.

Prijedloge i sugestije možete dostaviti Stručnoj službi Gradskog vijeća i Gradonačelnika putem pošte ili na email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. , do 04.02.2021. godine.

 

S poštovanjem,

DOWNLOAD

Program rada GV za 2021-u godinu