pretraga bosanski   english
Početak
Novosti
Servis građana
Vodič kroz grad
Općinsko vijeće
Općinski načelnik
Odsjek za budžet i finansije
Općinske službe
Gradovi partneri
Počasni građani
Mjesne zajednice
Mladi
Javni oglasi
Sloboda pristupa informacijama
Strategije Općine Gradačac
Pritužbe građana
Linkovi
Napomena
Izbori2012
anja,prijedlozi,inicijative članova OVPitanja,prijedlozi,inicijative
StrategijaStrategija razvoja općine Gradačac 2014-2023
Budžet općine Gradačac za 2014-u godinuBudžet 2014
ZOK KULA
PRIJEM ODBOJKAŠICA KOD NAČELNIKA
Gradačac, 13.03.2012.
Povodom osvajanja KUP-a Bosne i Hercegovine u odbojci čija je završnica odigrana u gradačačkoj Skenderiji 09.i 10. marta 2012. godine, Općinski načelnik je organizovao prijem za pobjednice KUP-a ekipu ŽOK „Kula Gradačac“. Prijemu je prisustvovalo jedanaest odbojkašica, trener tima Branislav Franić i sekretar Andrija Vidović.

Općinski načelnik čestitao je odbojkašicama na postignutom rezultatu i zahvalio im na promociji Gradačca koju pružaju izuzetno kvalitetnim nastupima. Iza vrhunskih rezultata stoji veliko zalaganje i entuzijazam koji pored odbojkašica ulaže uprava tima i sponzor IMK „Kula“ Gradačac, bez kojih bi bilo nemoguće dosegnuti tako visok plasman. Općina će u skladu sa svojim mogućnostima potpomagati klub i pratiti ga u okviru evropskog KUP takmičenja. Odbojkašicama će na proslavi priređenoj povodom osvajanja državnog KUP-a biti uručene simbolične novčane nagrade od strane Općine Gradačac.

Sekretar kluba gosp. Vidović zahvalio je na podršci Općini Gradačac. Dugogodišnji predan rad ovih mladih djevojaka rezultirao je osvajanjem pehara KUP- Bosne i Hercegovine. Od Odbojkaškog saveza Bosne i Hercegovine dobili su pohvale na izuzetno dobroj organizaciji završnice takmičenja. Na sugestiju načelnika da bi trebalo ići u pravcu popularizacije odbojke u školama na području naše općine sektretar Vidović je naveo da oni u upravi tima već imaju projekat afirmacije odbojke koji su u planu uskoro prezentirati.

Aktuelno
PRIJEM ODBOJKAŠICA KOD NAČELNIKA14. radna sjednica Općinskog vijeća Gradačac
PRIJEM ODBOJKAŠICA KOD NAČELNIKAIzvještaj o pojedinačnim ugovorima Općine Gradačac
PRIJEM ODBOJKAŠICA KOD NAČELNIKAObavještenje odsjeka za budžet i finansije
Anketa
Copyright ©2015 Općina Gradačac
developed by daenet